songs

Friday, 4 May 2012

Justin Bieber

hai ^.^

hari ni kan kite nak cerita pasal JB ! ahh , korang mesti kenal punye lah ~ "JUSTIN BIEBER" kalau tak tu dah sah mmg dari  zaman batu  lah : )

korg nak tau tak kite nie sebenarnye tak la brape suke JB nie dulu ! tak tau kenapa ? ? kenapa yeah ? korang teke lah sendiri  ! TAPI kan , TAPI kan  sejak dua , tiga , empat , lima  menjak nie kan tibe-tibe je ada rasa minatt kat JB ! hah , korang nak tau kenapa ? sebab , yesterday punye yesterday punye yesterday hari selasa aku ada tengok cerita  movie dia yang NEVER SAY NEVER tu : ) aku rasa macam sedih pulak bila tengok cerita tu  tak  tau kenapa ? patut nye terhibur kan !~ aku nie pelik kot ! ahh biar lah #

BUT conclusion  dia sekarang aku mmg dah boleh suka JB tu sikit_sikit tapi ok ape dia : ) kiut sangat  i like his hair :D

dah lah tu cakap pasal JB sampai esok tak habis nie dah pukul beapa nie ! ok lah , byebye ,adios :D

good night sweet dream sleep thigh : ) flying kiss ^-^

p/s:HOW MANY TEARS I DROP FOR YOU JB : )
      FOR JUSTIN BEIBER HUGS AND KISS : )



No comments:

Post a Comment