songs

Monday, 29 August 2011

si penipu .!

si penipu .!

satu harie si penipu pun mesej dengan seorg awek nie !:-

penipu: jom mesej .?
awek:oke .! jom .!
penipu:tengah buat ape tu ?
awek:x buat ape pon .! U ?
penipu: lepak je .!
awek:balek kampong mane raye nie ?
penipu:*****************   .! you ?
awek:********************** .!
penipu:you ade boyfriend x ?
awek: tak la !
penipu:you nak c****e  ngn I x ?
awek:nth la !
penipu:cpt la I tunggu jawapan you .!

bersambung ...............

Saturday, 27 August 2011

my new stuf ..!

hyehyee .! buying my new flipper .! g-shock ! baju kurung .! hiyakk .. semua biru .! cantek gilakk  .!:DD

Thursday, 25 August 2011

My old school :)

Seloka 4 cerdik:))

yoyo wassup untuk semua,
kepada korang yang suka membaca,
kalau baca bikin gempak punya,
kisah kami yang gile2,

3 januari 2009 bermulah kisah kami,
4cerdik 'wanted' kampung selayang,
ramai cikgu pening dengan kami,
bising ialah 'habit' kami semua,

orangnya cantik dan baik hati,
senyuman bagaikan bidadari,
di beri jawatan guru kelas kami,
kalu bukan Pn.Rafizah Hanim siapa lagi,

orangnya cantik comel sekali,
diberi nama "oii senyaplah semua",
kerana itulah disebut setiap masa,
gelaran monitor musyahirah namenye,

assistant kami kecil sekali,
sentiasa bersama buku kawalannya,
mutiara hati peminat semua,
itulah syakirin selalu tulis nama,

minta duit kerja part-timenye,
kalau tak bayar cool je dea,
orangnya rajin macam nak mati juga,
hazwan nama diberi,

orangnya tugas digelar pengawas,
sentiasa sibuk menghias kelas,
ketua keceriaan dipanggil ligat gurls,
fitriyah datang semua berambus,

orangnya rendah glamour nampaknye,
jawatan librarian dipegangnya,
budak pendiam di kalangan mereka,
itulah wan nabilah rajin orangnya,

gadis comel yang banyak dalih,
suka merayau ke sana sini,
niat dihati bagaikan siti,
itulah aqilah ramli penghibur kelas kami,
                              
aqilah mukhlis dan siti kaiyisah rakan sejati,
cikgu megajar "concentrate" sekali,
aduhai ikhmeir apa nak jadi,
digelar shah rukh khan kelas kami,

cik afro nama diberi,
selalu bising& meghilangkan diri,
rambutnya afro di kelas kami,
itulah natasha empunya diri,

budak pembising kelas kami,
budak paling ble di kelas kami,
perasan sangat diri macam mawi,
itulah zul ditambah pula alimin dan daniel,

orangnya segak digelar pengawas,
sentiasa sibuk mengawal orang,
budak pendek nama diberi,
kalau bukan haikal siapa lagi,

nie magnet kelas kami,
budak degil nama diberi,
itulah ariff empunya diri,
tapi malangnya naim ditambah sendiri,

memang ini seloka gurauan,
hanya sekadar imbuan kenangan,
moga persahabatan kekal abadi,
harap berjumpa di universiti.

made by musyahirah ^ ^

merdeka !:DD

Alhamdullilah .! harie nie perikse dah tamat .! harap-harap dpt la A  .! insyaallah .! 

Friday, 19 August 2011

syg kak shera .!:DD

Shera Sulaiman
 nie kak shera .! comel kan .! dea la yg tlg edit an letak lgue kat blog nie .! tengkiu kak shera .!<3
hye my blog ! huhh , hari isnin nie dah nak exam .! walaupon exam biase je tpie aku ttap takot .! nntie turun kelas ke kan ? ohh nooo.!! taknak , taknak .!

ur the best teacher:)


Nie semue ckgue2  kesayangan aku mase kat skks sampai sekarang .! x kan lupe .! Insyaallah .!:DD
dorg mmg baek .! mase nie kitrg kat dpan pusat bowling kat selayang mall.! suke sangat .!tpie ade lgie cikgu yg x ade dlm gmba sbab ckgue yg x de 2 busy la .! tpie x pe saye ttp sayang smue ckgue skks .!












Thursday, 18 August 2011

My old school :)

first sekali , saye nak cakap pasal sekolah lame saye .! yeahhh.! that's right  .!
Sekolah Kebangsaan Kampung Selayang Lama.! sekolah yg paling best sekali ,walaupon sikid org tpie mmg best an happening sangad tau ... termasuk ckgue an murid dea sume happening ! bnyak bnde yg saye belajar kat sekolah tu drie A-Z .! tpie walaupon saya dh form 1 , saye x pnah lupe tau ape bnde yg pernah terjadi kad skks tu .!  nntie saye tulis ape memorie yg best yg prnah saye dan kwn2 alami kat skks tu .! oke la .! saye penat la .! kehkehkeh :DD
bubbye .! wait for me to update this blog.!