songs

Friday, 14 October 2011

cerita saya

hye#
firstly saye nak cakap , saye sedih giler harie nie !
korg nak tau knape ??
harie nie ade game bola kat sekolah aku ~ so dengan tak sangke nye si dea dtg utk maen bola~ awwww !
rindu kodd ! walaupon saye tak berhubung dengan dea tapi saye usha dea dari jauh tau! setaip harie! saye ngan dea dah break off ! hua-III bulan tiga mase birthday best friend saye !~


okelahtujenakckp~! rindu dea ketat-II
kboiii ,terimakasih
sayangkauidzuanabdullah

Wednesday, 12 October 2011

birthday saya:)

Hye#
korg sume harie nie birthday saya ~ ha-II wish oke:)
sayatunggutau:)
korg-II nak tau tak ade sorang budak nie dea first wish aku kod ! masalah nye belom lgie harie jadie aku malam tu pukol 10 kod dea wish:) awwww:)suke-II
sayang kad budak yang wish aku tu ~ sebgaikwnje:)

okelah sape yang wish aku tuu tengkiu , arigato , toce-II , terimakasih oke:)

kboii, wishmeaverybestdayandverybestlifeha-II:)

TerimaKasih:D

Tuesday, 11 October 2011

maisarah birthday:)

hye#
awak semua hari nie birthday kwn saya tau:) awww!
sayabagideahadiahtau~jeng-III rahsiatau#

okelah-IItujenakcakap!onemoreesokbirthdaysaya!
sayanakdengarawksumewishsayakatfb#oke-IIsayangawakketat-II:)

kboiii,terimakasih
<sayaharapkasihsayaditerima>

nice october:)

hye#
awk-III nak tau tak . . birthday saye sebelah day ngan kawan saya tau ! awww-II awsome:)
sayasukataubilasambutbirthdaymcmtahunlepassuprisepartyfrommyfriendawsome#

Friday, 7 October 2011

Nabilah Abdillah

i just meet she at facebook !~
12 year old:) , but she have a blog ! nice looking blog:))
she call me akak and i call him adek ! ha3#
ofcourselah#takkanatoknenekpulak*
okelah sampai nie je nak cakap!
ohh-II , one more thing! lupe:)
dea suke lucky laki macam saye :))haha !

kboii, terimakasih:)#

Thursday, 6 October 2011

maddi jane

hye#
maddi jane , 12 year old ! she is very young girl and guest what ~ she have a nice voice ! iloveityouknow*
watchingheronyoutubenow!#

tengkiu#