songs

Sunday, 27 May 2012

besties

^
idzuan 

assalamualaikum ,

hai,hai : ) nak sorak dulu ... yahooo , yeahh exam dah tamat ! ! harap harap bejaya amin : ) thank you allah :) hai korang , how are you ? i'am fine thank you ha3 : ) merapu je dah la tu !cop-cop :) nak ckp sorry aqilahmukhlis aku ambik gamba tak ckp kat kau sorry yeah nak cepat !: )  nie kita nak ckap pasal gamba tu ! ha yang atas tu# kawan kita baru update gamba dia pasal teacher day ... nie masa teacher day hari tu kat ex school saya ! best tengok dorang , sume senyum ! aku kat sini ~ i don't know what to say lah ~ rindu kat dorang  ! aqilah , maisarah, ana ,musya, azwani , irdina , zulfiqar !
and ex bofie aku idzuan : ) rindu korang semua lah !

sincerely : kaiyisahthoriq : ) 
Bye-bye !










No comments:

Post a Comment