songs

Sunday, 27 May 2012

besties

^
idzuan 

assalamualaikum ,

hai,hai : ) nak sorak dulu ... yahooo , yeahh exam dah tamat ! ! harap harap bejaya amin : ) thank you allah :) hai korang , how are you ? i'am fine thank you ha3 : ) merapu je dah la tu !cop-cop :) nak ckp sorry aqilahmukhlis aku ambik gamba tak ckp kat kau sorry yeah nak cepat !: )  nie kita nak ckap pasal gamba tu ! ha yang atas tu# kawan kita baru update gamba dia pasal teacher day ... nie masa teacher day hari tu kat ex school saya ! best tengok dorang , sume senyum ! aku kat sini ~ i don't know what to say lah ~ rindu kat dorang  ! aqilah , maisarah, ana ,musya, azwani , irdina , zulfiqar !
and ex bofie aku idzuan : ) rindu korang semua lah !

sincerely : kaiyisahthoriq : ) 
Bye-bye !










Friday, 18 May 2012

my buddy




assalamualaikum :  )


kawan yang kat gambar atas nie kan : ) nama dia aqilah : ) so nice dia nie ; ) dia ada tanye something tau kat kita !she say,  "aku ada berubah ape-ape ke ? " ....hey buddy siapa cakap mcm tu ! ! ok aku jujur kau mmg daah berubah , tapi jadi cantik : ) orang yang ckp belakang kau tu mmg freak la ! dia jelouse tu dengan bestie aku nie ish-3 ~ kesian ~ and one more thing kau tak yah la nak dengar ckp dorang tu ! be yourself girl     : ) that better daripada jadi orang lain ~ kau bersyukur je # _# bagi aku kau tak berubah sikit pon #kecualipakaiancantik : ) tapi kalau berubah demi kebaikan , that good ok : )

to :) aqilah mukhlis

ok la sampai sini je bebelan aku untuk hari nie : ) byebye ^ _ ^

p/s:) just be yourself , that better than copy some one else ! * _ *











Sunday, 13 May 2012

night , night

 huarghhh :) mengantok la tak tau nak tulis ape ? ?

tak payah la baik out esok-esok je la update : ) bye-bye blog :D good night semua ^ _ ^

mood : ) mengantok ... kenyang ~ mkan banyak sngat tadi ; )
              thank you opah , opah lia , ibu , makna sebab masak sedap-sedap tadi : D
              and Happy Mother day untuk semua :  )


love : ) kaiyisah ^ _ ^

Saturday, 12 May 2012

mother day : ) uarethe1forme

Assalamualaikum ,

Hai , menurut entry yang saya tulis tu of course la pasal mother day !

Saya just nak cakap Happy Mothers day untuk semua ibu-2 kat luar sana : ) expecelly ibu saya : )
Happy Mother day ibu : D you are a great mothers in the world  : ) thank you for all your love that you give for me  : ) you are the one for me : )

P/S : ) HAPPY MOTHER DAY ! ^ - ^
          IBU KAU LAH RATU HATIKU ^ - ^



       

Friday, 4 May 2012

Justin Bieber

hai ^.^

hari ni kan kite nak cerita pasal JB ! ahh , korang mesti kenal punye lah ~ "JUSTIN BIEBER" kalau tak tu dah sah mmg dari  zaman batu  lah : )

korg nak tau tak kite nie sebenarnye tak la brape suke JB nie dulu ! tak tau kenapa ? ? kenapa yeah ? korang teke lah sendiri  ! TAPI kan , TAPI kan  sejak dua , tiga , empat , lima  menjak nie kan tibe-tibe je ada rasa minatt kat JB ! hah , korang nak tau kenapa ? sebab , yesterday punye yesterday punye yesterday hari selasa aku ada tengok cerita  movie dia yang NEVER SAY NEVER tu : ) aku rasa macam sedih pulak bila tengok cerita tu  tak  tau kenapa ? patut nye terhibur kan !~ aku nie pelik kot ! ahh biar lah #

BUT conclusion  dia sekarang aku mmg dah boleh suka JB tu sikit_sikit tapi ok ape dia : ) kiut sangat  i like his hair :D

dah lah tu cakap pasal JB sampai esok tak habis nie dah pukul beapa nie ! ok lah , byebye ,adios :D

good night sweet dream sleep thigh : ) flying kiss ^-^

p/s:HOW MANY TEARS I DROP FOR YOU JB : )
      FOR JUSTIN BEIBER HUGS AND KISS : )