songs

Wednesday, 25 January 2012

my old friend

Assalamualaikum : )
hai blog ^.^ hai friend semua !
lama dah tak update blog :P

Happy gile sekarang nie sebab baru lepas calling-calling ngan old friend : )
kitorg cerita pasal sekolah : D rindu gila kat dia kalau boleh jumpa nak je peluk dia " ketat-ketat "
nama dia musyahirah : ) dia nie kan boleh la comel : p boleh dikatakan dia nie BFF saye la !
kotrg mmg rapat la masa form 1 tu semua bende buat sama-sama !
dia memang baik : ) comel kan : )

warning : No flirt allowed sebab takot dia dah ade bf : )

tu je la nak tulis . . . penat la nak makan  !
k bye-bye ~