songs

Saturday, 17 December 2011

i miss many thing : )

Hai , teman-teman : )
wow ! triple XXX rindu blog nie : )
i don't know what to says la !
mmg lama tak bukak dah !
macam malas je .. tapi nie tibe-tibe rajin nak update status : p

list bende aku rindu : -
1 ) of course friends aku : )
2) blog nie
3)my old school
4)someone ; )

ade lagi banyak tapi malas la tulis (kan dah datang penyakit malas )
tu jelah nak ckp :)

kboii ~ always smile : )

Friday, 14 October 2011

cerita saya

hye#
firstly saye nak cakap , saye sedih giler harie nie !
korg nak tau knape ??
harie nie ade game bola kat sekolah aku ~ so dengan tak sangke nye si dea dtg utk maen bola~ awwww !
rindu kodd ! walaupon saye tak berhubung dengan dea tapi saye usha dea dari jauh tau! setaip harie! saye ngan dea dah break off ! hua-III bulan tiga mase birthday best friend saye !~


okelahtujenakckp~! rindu dea ketat-II
kboiii ,terimakasih
sayangkauidzuanabdullah

Wednesday, 12 October 2011

birthday saya:)

Hye#
korg sume harie nie birthday saya ~ ha-II wish oke:)
sayatunggutau:)
korg-II nak tau tak ade sorang budak nie dea first wish aku kod ! masalah nye belom lgie harie jadie aku malam tu pukol 10 kod dea wish:) awwww:)suke-II
sayang kad budak yang wish aku tu ~ sebgaikwnje:)

okelah sape yang wish aku tuu tengkiu , arigato , toce-II , terimakasih oke:)

kboii, wishmeaverybestdayandverybestlifeha-II:)

TerimaKasih:D

Tuesday, 11 October 2011

maisarah birthday:)

hye#
awak semua hari nie birthday kwn saya tau:) awww!
sayabagideahadiahtau~jeng-III rahsiatau#

okelah-IItujenakcakap!onemoreesokbirthdaysaya!
sayanakdengarawksumewishsayakatfb#oke-IIsayangawakketat-II:)

kboiii,terimakasih
<sayaharapkasihsayaditerima>

nice october:)

hye#
awk-III nak tau tak . . birthday saye sebelah day ngan kawan saya tau ! awww-II awsome:)
sayasukataubilasambutbirthdaymcmtahunlepassuprisepartyfrommyfriendawsome#

Friday, 7 October 2011

Nabilah Abdillah

i just meet she at facebook !~
12 year old:) , but she have a blog ! nice looking blog:))
she call me akak and i call him adek ! ha3#
ofcourselah#takkanatoknenekpulak*
okelah sampai nie je nak cakap!
ohh-II , one more thing! lupe:)
dea suke lucky laki macam saye :))haha !

kboii, terimakasih:)#

Thursday, 6 October 2011

maddi jane

hye#
maddi jane , 12 year old ! she is very young girl and guest what ~ she have a nice voice ! iloveityouknow*
watchingheronyoutubenow!#

tengkiu#

Friday, 30 September 2011

PMR candidates !

heloo !
saye cume nak cakap good luck semua yang akan menduduki PMR pada 4 october 2011 !
kepada abg-II and kakak-II form 3 i wish you a best .!
yang paling-III penting sekali untok abg saye ! good luck along ...~

okeokenakcakaptuje*

byebyesemua
Terimakasih*

Friday, 23 September 2011

new!!

my new looking blog !:DD
you like ??
i hope it :DD

tengkiu:))

pening ohh pening !

nak pakai baju ape yea open-house esok ? peningpening ~
bajukurung vs bajutshirt ?
saye memrlukan mase yang panjang untuk berfikir !*

byebye~ sayonara*
arigato~

Wednesday, 21 September 2011

cermin mata

hye korang !
nie aku nak cerite pasal budak  nnie ... aku tak tau lah macam mane nak cakap ?
nak kate kawan ? entah la ? musuh ? i don't know lah ? 
aku mmg tak suke layan budak nie ! poyo lebih ~
oke2 * berbalek kepada cerite asal "cermin mata" !
nak dikatekan satu harie tu kawan aku bawak la cermin mate nie --------->
(sila lihat gambar die sebelah ) kat sekolah ! kawan aku tu dea keluarkan lah cermin mate tu  .... lepas tu kitrg usha-2 la kan ~ baek punye kawan aku bgie la budak nie pegang pastu dea tunjuk kat friend-2 dea .. yang aku bngang dorg boleh buat cermin mata tu macam hak milik kekal dorang !~(menyampah aku )
nak dijadiekan cerite , balek tu kawan aku nie mintak balek dea punye CM tu !
tpie dorang tak nak bgie , dorg kate "aku nak beli boleh " pastu kawan aku punye kawan kate lah "boleh seratus ringgit" !patu budak tu mmg la bajek nye tlebih mak nyah .. dea kate " ala setakat seratus je aku boleh beli lah " adodoi trmuntah aku ~ heloo kau jangan nak bajet boleh !! patu budak nie punye kawan baek punye dea mntak sampai bus stop !~ bodoh kan gile la sampai mohon-2 tu* ape istimewa CM tu ? oke aku mengaku aku pon suke CM tu tapi tak la sampai  buat mcm tu ~
sampai sekarang lah aku tak cakap ngan dea ! menyampah tau~ bencihatebencihatebencihatebencihate *
 dah la tu penat , k b'bye kawan ~

THE END

Tuesday, 13 September 2011

Count on me By Bruno Mars :DD

Jom nyanyi:))


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea,
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see,
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like 1 2 3
I'll be there
And I know when I need it I can count on you like 4 3 2
And you'll be there
Cause that's what friends are supposed to do, oh yeah

Wooooh, Wooooh
That's what friends are supposed to do, oh yeah 
You can count on me cause I can count on you

THE END:DD

Read more: http://www.hiplyrics.com/lyrics/count-on-me-by-bruno-mars-lyrics.html#ixzz1Xp2BARLX


Bruno Mars:DD

 kawan-kawan dan teman-teman saye yang disayangi :))
Bak kate Bruno Mars :DD

you count on me like one , two , three ..
i'll be there ,
and i know when i need it ,
i can count on you like four , three , two ..
you'll  be there ,
Cause that's what friend are supposed to do ohh yeah :))

The End:DD

Friday, 9 September 2011

x suke , x suke

hisshh .!:(( geram sangad la ngn kau nie sedap kau je nak ejek aku suke org2 yang aku x suke .! aku tak lwn kau sbab aku malas nak layan kau .. kau ingat kau bagoss sangad ke pak cik oii ... ehh .! aku mmg bencie kau gile2 wei ...! tlong la jgn la ejek aku ke aann ... kau ejek name bpak aku la ejek aku suke org tu la .! please la  aku x suke sume bnde yang kau buad .! aku bncie kau Firdaus Irfan .! benci , bodoh , benci , bodoh ,! :(( x suke, x suke. !
The End .!:(
mood:geram , benci ,!

Thursday, 8 September 2011

bencie .! grrr~

aku bncie kau .! bncie , bncie , bncie .! TOLONG la jngan bajet oke .! bile aku tengok kau race mcm nak bunuh pon ade tau . . naseb baek aku nie baek .~(perasan sudah) ! kau kate kitrg x cantek la burok la .kau pikir kau sape .! babun dlm hutan lgie oke drie kau tau ..! bncie die sgt2.! ish aku tumbok kau trplanting masok kubur teross .! aku mrh nie .!!:(




aku bncie kau , pergi drie hidup aku .!~

Monday, 29 August 2011

si penipu .!

si penipu .!

satu harie si penipu pun mesej dengan seorg awek nie !:-

penipu: jom mesej .?
awek:oke .! jom .!
penipu:tengah buat ape tu ?
awek:x buat ape pon .! U ?
penipu: lepak je .!
awek:balek kampong mane raye nie ?
penipu:*****************   .! you ?
awek:********************** .!
penipu:you ade boyfriend x ?
awek: tak la !
penipu:you nak c****e  ngn I x ?
awek:nth la !
penipu:cpt la I tunggu jawapan you .!

bersambung ...............

Saturday, 27 August 2011

my new stuf ..!

hyehyee .! buying my new flipper .! g-shock ! baju kurung .! hiyakk .. semua biru .! cantek gilakk  .!:DD

Thursday, 25 August 2011

My old school :)

Seloka 4 cerdik:))

yoyo wassup untuk semua,
kepada korang yang suka membaca,
kalau baca bikin gempak punya,
kisah kami yang gile2,

3 januari 2009 bermulah kisah kami,
4cerdik 'wanted' kampung selayang,
ramai cikgu pening dengan kami,
bising ialah 'habit' kami semua,

orangnya cantik dan baik hati,
senyuman bagaikan bidadari,
di beri jawatan guru kelas kami,
kalu bukan Pn.Rafizah Hanim siapa lagi,

orangnya cantik comel sekali,
diberi nama "oii senyaplah semua",
kerana itulah disebut setiap masa,
gelaran monitor musyahirah namenye,

assistant kami kecil sekali,
sentiasa bersama buku kawalannya,
mutiara hati peminat semua,
itulah syakirin selalu tulis nama,

minta duit kerja part-timenye,
kalau tak bayar cool je dea,
orangnya rajin macam nak mati juga,
hazwan nama diberi,

orangnya tugas digelar pengawas,
sentiasa sibuk menghias kelas,
ketua keceriaan dipanggil ligat gurls,
fitriyah datang semua berambus,

orangnya rendah glamour nampaknye,
jawatan librarian dipegangnya,
budak pendiam di kalangan mereka,
itulah wan nabilah rajin orangnya,

gadis comel yang banyak dalih,
suka merayau ke sana sini,
niat dihati bagaikan siti,
itulah aqilah ramli penghibur kelas kami,
                              
aqilah mukhlis dan siti kaiyisah rakan sejati,
cikgu megajar "concentrate" sekali,
aduhai ikhmeir apa nak jadi,
digelar shah rukh khan kelas kami,

cik afro nama diberi,
selalu bising& meghilangkan diri,
rambutnya afro di kelas kami,
itulah natasha empunya diri,

budak pembising kelas kami,
budak paling ble di kelas kami,
perasan sangat diri macam mawi,
itulah zul ditambah pula alimin dan daniel,

orangnya segak digelar pengawas,
sentiasa sibuk mengawal orang,
budak pendek nama diberi,
kalau bukan haikal siapa lagi,

nie magnet kelas kami,
budak degil nama diberi,
itulah ariff empunya diri,
tapi malangnya naim ditambah sendiri,

memang ini seloka gurauan,
hanya sekadar imbuan kenangan,
moga persahabatan kekal abadi,
harap berjumpa di universiti.

made by musyahirah ^ ^

merdeka !:DD

Alhamdullilah .! harie nie perikse dah tamat .! harap-harap dpt la A  .! insyaallah .! 

Friday, 19 August 2011

syg kak shera .!:DD

Shera Sulaiman
 nie kak shera .! comel kan .! dea la yg tlg edit an letak lgue kat blog nie .! tengkiu kak shera .!<3
hye my blog ! huhh , hari isnin nie dah nak exam .! walaupon exam biase je tpie aku ttap takot .! nntie turun kelas ke kan ? ohh nooo.!! taknak , taknak .!

ur the best teacher:)


Nie semue ckgue2  kesayangan aku mase kat skks sampai sekarang .! x kan lupe .! Insyaallah .!:DD
dorg mmg baek .! mase nie kitrg kat dpan pusat bowling kat selayang mall.! suke sangat .!tpie ade lgie cikgu yg x ade dlm gmba sbab ckgue yg x de 2 busy la .! tpie x pe saye ttp sayang smue ckgue skks .!












Thursday, 18 August 2011

My old school :)

first sekali , saye nak cakap pasal sekolah lame saye .! yeahhh.! that's right  .!
Sekolah Kebangsaan Kampung Selayang Lama.! sekolah yg paling best sekali ,walaupon sikid org tpie mmg best an happening sangad tau ... termasuk ckgue an murid dea sume happening ! bnyak bnde yg saye belajar kat sekolah tu drie A-Z .! tpie walaupon saya dh form 1 , saye x pnah lupe tau ape bnde yg pernah terjadi kad skks tu .!  nntie saye tulis ape memorie yg best yg prnah saye dan kwn2 alami kat skks tu .! oke la .! saye penat la .! kehkehkeh :DD
bubbye .! wait for me to update this blog.!